Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Warner Borthers stúdió úgy döntött, hogy új filmet készít az 1981-es sci-fi-thriller, az Outland alapján. Abban a filmben a Sean Connery által alakított rendőrbírót a Jupiter egyik holdján lévő bányatelepre küldik, hogy kivizsgálja az elmúlt hónapokban megszaporodott haláleseteket. Ezeket kezdetben öngyilkosságnak vélik, de a rendőrbíró hamar megsejti, hogy más áll a háttérben. A dolgát azonban megnehezíti, hogy a telepesek nem hajlandóak segíteni neki, így egyedül kell felvennie a harcot a bűncselekmények rejtélyes elkövetői ellen. A remake egy kicsit más környezetben játszódik majd, de megtartanák az eredeti történet lényegét.

A stúdió célja, hogy a feszültségkeltő thrillerből a korábbinál nagyobb szabású filmet készítsenek. Az új történet egy a Hold körül keringő városban fog játszódni, ahol egy rendőr leleplez egy gyilkossági sorozat mögött álló összeesküvést, ami az egész város létét fenyegeti. A hős, akinek mindössze egy hét maradt hátra a nyugdíjazásáig, két dolog közül választhat: békésen hazatér a feleségével, vagy múltbéli rendőr partnerével és felesége volt szerelmével együtt felveszi a harcot a gyilkos összeesküvők ellen. A forgatókönyvet Chad St. John írja, akinek ez lesz az első megvalósuló munkája.

A filmet Michael Davis dirigálja majd, aki főleg storyboard rajzolóként és forgatókönyvíróként tevékenykedett mielőtt megpróbálkozott volna a rendezéssel. Ő írta és rendezte a Cliwe Oven főszereplésével készülő Golyózáport (Shoot 'em Up). A Warnert Lynn Harris és Jesse Ehrman producerek képviselik majd. A tapasztalt Harris korábban a Penge trilógián is dolgozott, valamint olyan kultikussá vált filmeken, mint a Hetedik, a Boogie Nights vagy a Magnólia. A munkálatokban egy másik, kisebb produkciós cég is részt vesz, a Hollywood Gang, akiktől Oliver Kramer érkezik producerként.

Az 1981-es eredeti film előzetese


 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr41321585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása