Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A hírek szerint Bruce Willis is csatlakozott a The Expendables című akciófilm stábjához, melynek nagy jövőt jósolnak a hozzáértők. Az MTV szerint a színész még egyetlen jelenetet sem forgatott le, mivel egyelőre Sly (Sylvester Stallone) hívását várja. A történet szerint egy osztagot Dél-Amerikába vezényelnek, hogy letaszítsák trónjáról az embereket nyomorgató diktátort. Azonban nem akármilyen csapatról beszélünk.

Ugyanis a különleges egység tagjait olyan akciófilm-sztárok személyesítik majd meg, mint Sylvester Stallone, Randy Coture, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews és Jason Statham. A filmben továbbá fel fog tűnni a Pankrátor és a Sin City sztárja, Mickey Rourke és mindenki terminátora, Kalifornia kormányzója, Arnold Schwarzenegger.

A filmben le fogunk forgatni egy egészen speciális jelenetet, melyben én, Arnold és Sly is szerepelni fogunk. Ez az elképzelés. Jól hangzik, nem?

Bruce Willis fogja alakítani Mr. Church-öt, aki felfogadja majd a különlegesen képzett, vérengző csapatot. Érdekes módon ez a szerep Schwarzeneggeré lett volna, azonban Kalifornia kormányzója ezt nem vállalta politikai okokra hivatkozva. Így végül az osztrák származású színész egy visszavonult katonát fog játszani, aki korábban a különleges csapat tagja volt. Tesztoszteron, agresszivitás és adrenalin-túltermelés fogja uralni a mozikat 2010 április 23-án, a film bemutatóján. Ez több mint biztos.

Így készült

 


 


 



 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr791320005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása