Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Úgy tűnik, hogy Paul W.S. Anderson sohasem hagyja abba a munkát. Az ismert rendező jelenleg a Death Race előzmény-filmjén dolgozik, mely egy 1975-ös autóversenyzős film remake-je volt. A Jason Statham főszereplésével készült egész estés matiné egy alternatív jövőbe kalauzolt el bennünket, melyben a világ egyik legjobban őrzött börtönéből az egyetlen kiutat a versenyzés jelentette.

Egyfajta Fast and Furious érzés ez, napalmmal és halálos fegyverekkel megspékelve. A 2008-as remake szerint Frankeinsteinnek és cimboráinak végül sikerül a börtönből elinalniuk. Az előzetes film terve, már a Death Race forgatásának kezdetekor felmerült, azonban még csak most kezdik átültetni a gyakorlatba. A "folytatásban" megismerkedhetünk majd az "eredeti" Frankeinstein múltjával, és halálának körülményeivel. Addig is azonban, ha nem bírnánk a várakozást, bátran elővehetjük ismét a Death Race-t vagy akár az 1975-ben készült Death Race 2000 című eredeti filmet is. Szombat esti kikapcsolódásnak éppen megteszi!
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr891305553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terror Dzsoni 2009.08.18. 21:44:16

Az eredti Death race 2000 (ami fényévekkel lekörözi a silány és felesleges remaket)1975-ben készítették, s nem 2000-ben!

www.youtube.com/watch?v=7J7T1mzD8nc

Főszerepben Daviv Carradine és az akkor még ismeretlen Sly Stallone!

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.08.18. 21:52:10

@Terror Dzsoni: Ez tény. Azt hiszem ezúttal lehet, hogy RaulReal forrása volt téves, de valóban ellenőrizni kellett volna. Mindenesetre most kijavítom. Nagyon köszönöm a visszajelzést.
süti beállítások módosítása