Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az idei Comic-Con folyamán bemutattak néhány jelenetet a jövő év májusában mozikba érkező Iron Man 2-ből, a tavaly nagy sikert aratott Vasember folytatásából. Ezzel egy időben megjelentek az első képek is a filmből. Most Tony Stark cégének fiktív weboldalával megkezdték a filmhez kapcsolódó vírusmarketing kiterjesztését is.

A starkindustriesnow.com oldalon jelenleg nem sok elem látható, de például jelentkezni lehet a céghez alkalmazottként, ami itt szokás szerint valójában egy hírlevélre való feliratkozást jelent. A sajtónak szánt közlemények között pedig csak egyetlen hír szerepel. Stark saját kézzel írt cetlin publikáltatja asszisztensével, hogy a béke jegyében cége teljes mértékben felhagy a fegyvergyártással.

Starknak emiatt meg is gyűlik a baja eddigi legnagyobb vásárlójával, az amerikai hadsereggel, akik ráadásul azt követelik tőle, hogy adja át a Vasemberként viselt felszerelésének technológiáját számukra, mivel az őket illeti. Itt jön a képbe a fegyvergyártásban feltörekvő versenytárs, Justin Hammer, aki a rossz útra tért orosz fegyvermérnök Whiplash-sel szövetkezik a kicsapongó életet élő hős ellen.
 

Címkék: iron man

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr811279373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása