Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Pálfi György filmje, a Taxidermia közel három év után eljut az amerikai mozibemutatóig is. Július 17-én limitált számú kópiával indul útjára a film, remélhetőleg az európai filmekre fogékonyabb amerikaiak örömére. A Taxidermia műfajilag nehezen besorolható, de általában az abszurd vígjáték és horror kategóriába próbálják bezsúfolni sajátos, tabukat áthágó stílusának köszönhetően. A történet három generáció férfi tagjait követi nyomon, akik a maguk módján próbálnak emlékezetes teljesítményt alkotni. Az amerikai előzetes a film egyedi vizualitására épít, amit a rendező Pohárnok Gergely operatőr segítségével valósított meg.





 

Címkék: hírek trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr551248134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.07.16. 21:23:41

Nem néztem végig a filmet, hát milyen ember tud ilyet összehozni és ki tudja ezt élvezni? Szerencse elfelejtettem a látottakat, mondjuk annyi megmaradt, hogy a katona egy lyukat bezsíroz és beleteszi a @-át, aztán egy tyúk rákap. pFejjj

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.07.16. 21:44:59

@koimbra: Pedig csak onnantól jönnek a még érdekesebb dolgok. :) Egyedi film az biztos. Valószínűleg még az európai művészfilmekre fogékonyabb amerikai közönségréteg többségének is sok lesz.
süti beállítások módosítása