Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Mint ahogyan néhány nappal ezelőtt beszámoltunk már Shane Acker 9 című látványosnak ígérkező animációs filmjéhez készült három karakterposzterről, úgy most feltesszük a többi kis babzsákot ábrázoló plakátot is. Minden egyes plakáton különböző üzenet látható, egyfajta mottója az adott karakternek, ami tulajdonképpen létrejöttük okát is sejteti. 9 TO SAVE US...

Az 1-es (Christopher Plummer), a próféta-szerű öreg, bölcs zsarnok, aki önkényesen vezetőnek titulálta magát. 2-es (Martin Landau) az idős, jószívű felfedező tudós, aki folyamatosan a szemétben turkál, és alkatrészeket keres találmányaihoz. 3 és 4 beszélni képtelen ikrek, akik a szemükből vetítenek képsorokat mondandójuk közlése céljából. 5 (John C. Reilly) szintén felfedező, útitársa 2-esnek. Egy korábbi csata következményeként fél szeme hiányzik. 6 (Crispin Glover) a csapat "sámánja", aki művészi alkotásokban jeleníti meg a múltat és jövőt. 9 (Elijah Wood) pedig maga a főhős, a megmentő szerepét betöltő központi karakter. Most pedig akkor következzenek a poszterek!

Címkék: animáció 9

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr91214491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása