Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

M. Night Shyamalan márpedig jó rendező az Alfától omegáig mind a két szerkesztője szerint, annak ellenére, hogy kissé különcködő, egoista és enyhén szerénytelen. Ezt szögezzük le, egyszerűen kedveljük a stílust, amiben rendez és a történeteinek a cselekményfolyamát. Ezért is vártuk a The Last Airbender, avagy Az utolsó léghajlító előzetesét. A film egy amerikai rajzfilmsorozaton alapul. Aang a tízéves fiú egy nehéz örökséget hordoz, ő a kiválasztott, az utolsó léghajlító akinek meg kell állítania a Tűz nemzetségét, akik rabszolgasorba akarják taszítani a másik három nemzetséget, a Víz, a Föld és a Levegő nemzetségét. A filmet 2010 július másodikán tervezik bemutatni.

Update 2009.06.24: A film posztere is elkészült, több helyen lehetett olvasni, hogy Harry Potter jellegű a betűtípus miatt. Egy tény, egyszerű, nincs túldizájnolva. A négy nemzetség zászlója leng a cím alatt, meg persze a shyamalani önéltetés.



 

Címkék: trailer hamarosan léghajlító

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr241202728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Draconista 2009.08.16. 20:35:07

Egy év??? basszus én már most megnézném!!!!
Azt hittem mese lesz de ez is jó.
Az a legszomorúbb hogy itt a vége én 10 évadot is megnéznék az avatárból olyan jó:D
süti beállítások módosítása