Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Jeremy Piven neve az utóbbi években szinte egybeforrt a gátlástalan hollywoodi ügynök, Ari Gold szerepével. A Törtetők (Entourage) című sorozat ikonikus karakterének megformálásért három Emmy-díjjal és egy Golden Globe-bal is jutalmazták. Ezúttal a mozivásznakon lesz látható, de meg sem próbál kitörni a politikailag inkorrekt, gátlástalan megmondóember skatulyájából. Az Amerikában augusztus 14-én mozikba kerülő The Goods: Live Hard, Sell Hard című vígjáték pedig valószínűleg éppen ettől lehet majd jó. Előzetes és poszter a továbbiakban.


Mivel az előzetes káromkodásokkal, és a már említett poltikai inkorrektséggel tarkított, ezért egy megfelelő születési évszám segítségével "igazolni kell", hogy elmúltunk 17 évesek.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr61165451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása