Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Eseménydús napunk soron következő posztja nem más, mint gyűszűnyi szerkesztőségünk lieblingje, a Twilight folytatásának, a New Moonnak előzetese. Rögtön az elején elhangzik a két napja legendásan igényessé érett idézet, majd szülinapi zsúrba csöppenünk, ahol Bella megkarcolja magát, és vére beépül a szőnyeg mélyébe. Jasper (Jackson Rathbone) ellenállni nem bír, így Edward menti meg szerelmét a vérszivattyúzástól.



 

Nyilván lesz szerelmi örlődés, a lényeg az, hogy Edward kirakja Bellát az erdő közepén, ahol a vámpír Bob Marley épp falná a lányt, ám megjelenik Jacob, az indián ifjú, és farkassá változva akcióba lép. Lényegében ennyi a trailer. minőségbeli változást nem vettem észre az első részhez képest ez alapján.

Címkék: trailer twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr771156853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása