Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nemrég kezdték el forgatni a The Last Airbendert, a 2005-ben indult rajzfilmsorozat filmes adaptációját, aminek irányítását M. Night Shyamalan vállalta magára. A néhány nappal ezelőtti képek után, most felbukkant egy új, amin Dev Patel látható, mint Zuko herceg, a tűz nemzet fia. A rajzfilmsorozat rajongói ennek ellenére továbbra is elégedetlenek.


Az eredeti, a Nickelodeon csatornán futó sorozatot az ázsiai animék ihlették, így a karakterek nagy része is hasonló módon volt ábrázolva. A film szereplőgárdájában ugyanakkor főleg kaukázusi és indiai színészeket találunk. Az eredetileg kelet-ázsiai kinézetű főgonoszt az indiai Dev Patel alakítja, a másik oldalt pedig a "fehér" Jackson Rathbone, és a címszereplőt játsszó fiatal Noah Ringer képviseli. Ez a rajongóknak olyannyira nem tetszik, hogy egy internetoldalt is indítottak Racebending címmel, ami ezzel a problémával foglalkozik. Emmellett a filmet kitárgyaló fórumokon is rendszeresen hangot adnak aggodalmaiknak. Ez nem jó jel, hiszen egy ilyen alkotás leginkább az alapanyag rajongóira épít és nekik inkább segíteniük kéne a promóciót, mielőtt a film 2010 júliusában a mozikba érkezik.
 

Címkék: léghajlító

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr261148552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2009.12.05. 00:55:18

hát szégyen, nem szégyen, én nem a történet, hanem Jackson Rathbone miatt fogom megnézni ezt a filmet :)
süti beállítások módosítása