Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Úgy tűnik a Terminator Salvation trailerkészítő műhelye igazán beindult, mivel a sokadik TV-reklám bukkan fel. Most ismét három eddig nem látott videót tekinthetünk meg, amelyekben új jeleneteket is felvillantanak.

A Christian Bale által alakított vezér, John Connor körül forgó előzetes ismét az Ellenállásba való belépésre buzdít. Szintén benne még egy utalás a régi filmek ikonikus mondatára az "I'll be back."-re.


 

Connor a veszteségekről beszél, amit úgy tűnik megpróbál összekovácsoló erőként is felhasználni, hogy a múltbéli közös szenvedés egységes erővé formálja az Ellenállást.


 

A harmadik TV-spotban John Connor arról elmélkedik, hogy mi is a különbség az ember és gép között. A Sam Worthington által játszott, ismeretlen eredetű gép, Marcus is meg akarja tudni, hogy miért és hogyan lett ilyen.


 

Címkék: trailer terminator

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr101101858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása