Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Transformers játékokkal és a filmekkel foglalkozó tfw2005.com megszerzett néhány renderelt képet, amin a nyáron mozikba kerülő következő film, a Transformers: Revenge Of The Fallen különböző robotjainak, új álcáinak és autobotjainak kinézetét leplezi le. A képek végérvényesen megerősítik a korábbi feltételezést, hogy Megatron új formában visszatér, valamint megpillanthatjuk, hogy hogyan fog kinézni a több elemből összeálló, pusztító Devastator, miután eléri teljes formáját.

 

Autobotok

A két új autobot tulajdonképpen "ikertestvérek". Skids egy zöldszínű Chevrolet Beatként, Mudflap pedig egy vörös Chevrolet Traxként jelenik meg.

Álcák

A film címszereplője, a Michael Bay által "apokaliptikus" jelzővel illetett Fallen, valamint a visszatérő Megatron alakja és tank álca módja.


Egy új álca lesz még Sideswipe, aminek az álcája egy Chevrolet Corvette Stingray típusú koncepció autó.


Ilyen lesz a rettegett Devastator végső alakja. Devastator több, hatalmas munkagép jellegű álcából áll össze, és fokozatosan épül fel a film folyamán.

A Beast Wars szériát idéző Ravage leginkább egy jaguárra, hiúzra vagy farkasra emlékeztet. A szintén álca Soundwave részét képezi, de az első részben akciózó Scorponokhoz hasonlóan, egyedül igazán hatékony.

Címkék: hírek transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr501064036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása