Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A minap hivatalosan is bejelentették, hogy az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb sorozata, a Skins betörhet a filmvásznakra is, ugyanis zöld utat kaptak a készítők erre vonatkozólag. Túl sok minden még egyáltalán nem biztos, annyit tudhatunk, hogy a sorozat eredeti alkotói dolgoznak a projekten, a forgatókönyv, melyet Jack Thorne ír, már 95%-ban készen van. Természetesen mindekit az érdekel a legjobban, hogy mi lesz a szereplőgárdával, kiket láthatunk viszont a mozikban. Egyelőre csak annyi biztos ezzel kapcsolatosan is, hogy a legtöbb szereplő visszatér, még akkor is, ha néhányuk időközben jóval ismertebbé vált, így elfoglaltabbá is. Persze kérdés, hogy a rajongók által is jóval sikeresebbnek és eredetibbnek vélt első generációról beszélünk-e?

A Skins a drámai műfajba sorolható a sorozatok terén, ugyanis annak ellenére, hogy tele van helyzetkomikummal és egyéb mulatságos eseménnyel, alapvetően nem egy könnyű témát feszeget. Ez pedig a mai 17-18 éves angol tinédzserek élete. Így, gyűjtőnéven. Drog, szex, alkohol, siker, kudarc, párkapcsolat, ami minden részben felmerül, egészen őszinte fennhangot megcsapva. A Bristolban játszódó széria idén fejezte be negyedik évadát, és a rajongókat per pillanat az foglalkoztatja a legjobban, hogy ismét lecserélik-e a szereplőgárdát. Teszik ezt azért, mivel a második évad után leérettségizett és elballagott mindenki Bristolból, így vérfrissítés gyanánt jöttek az újak, akik bizony alulmaradnának egy népszerűségi versenyen az első generációval szemben, akik közül néhány színész már lassan-lassan kezd ismertté válni és kezdődő filmes karriert létrehozni.

A legismertebb közülük egyértelműen és vitathatatlanul Dev Patel (a sorozatban a muszlim Anwar, akinek a legjobb barátja homoszexuális), akit a Ghettó milliomosban ismert meg a világ, mint a vetélkedőben részt vevő szegény hősszerelmest, és aki éppen Az utolsó léghajlító bemutatására vár, melyben M. Night Shyamalan dirigálta őt. Aztán itt van Nicolas Hoult is, aki Tony-t alakítja, a nagyképű, agyonsznob nők kedvence karaktert, aki a második évadra bizony egészen megváltozik egy baleset következtében. Nicolas Houltot nemrégiben például a Titánok harcában láthattuk egy mellékszerepben. És megérkeztünk a rajongók abszolút favoritjához, az egyetlen színészhez, aki mind a négy évadban szerepelt, hiszen Tony zűrös húgát, Effy-t alakítja. Ő pedig nem más, mint Kaya Scodelario, aki azóta epizódszerep erejéig felbukkant a Moonban és A titánok harcában is. Gyanítjuk, hogy látjuk még főszerepben is, nem is olyan sokára.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr982037294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása