Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A név, mely minden kisstílű bűnözőt, korrupt politikust és alvilági figurát megrémiszt Amerika déli államaiban, az Machete. A Robert Rodriguez által írt és társrendezett film egy mexikói igazságosztóról szól, aki egy drogbárót üldöz, miközben kap egy ajánlatot is, hogy végezzen ki egy gátlástalanul lefizethető szenátort. Machete egy visszavonult ex-szövetségi ügynök, innen a halálpontos fegyverismeret. Missziója során társául szegődik egy szintén mexikói harcias amazon, egy fivéreként szeretett pap, és még egy fegyverek iránt is érdeklődő felsőbb körökben mozgó nő is. A Machete alapötlete Rodriguez és Tarantino fejéből pattant ki még 2007-ben, amikor is a Grindhouse-ban kettejük filmjei között láthattunk egy, a poén kedvéért rendezett rövid előzetest. A mostani viszont már igazi trailer, az elején látható üzenet pedig Arizona politikusainak szól, akik a való életben egy erősen kétes ügylet miatt kerültek az újságok címlapjaira mostanában.

A filmben igazi, hamisítatlan Rodriguez-hangulat lesz, melyről a kis ízelítő is árulkodik. A szereposztás is kellemes szórakozást ígér. A címszerepben ki más tetszelegne, mint kedvenc mexikóink, Danny Trejo, de találkozhatunk Jessica Albával, Steven Seagallal, Robert de Niroval, Lindsay Lohannel, Cheech Martinnal és Don Johnsonnal is. Az előzetes május 5-én bukkant fel, mely egy igen fontos dátum Mexikó életében, hiszen 1862-ben Igancio Zaragoza gyalogsága megállította a francia inváziót a pueblai ütközetben. Feliz Cinco de Mayo!



 

Címkék: trailer machete

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr821979562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása