Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A világ talán legismertebb és legnépszerűbb horrorjátékának negyedik filmes adaptációja is közeledik a filmmúzeumok vásznaira. A Resident Evil: Afterlife különlegessége, hogy a James Cameron által kifejlesztett technológiát használja, azaz eleve harmadik dimenzióban veszik fel egy speciális kamerával. Természetesen az előzetes ezt meg is lovagolja, és bőszen hírdeti, hogy a világ legfejlettebb 3D-s technikájával készült. Mindenesetre aki nem hiányozhat, az Milla Jovovich, aki újra felveszi a harcot a zombikkal és egyéb különböző antidarwinista mutációkkal. Az idei trendet követve pedig természetesen keményebb zenei stílust kevertek az egyébként is agyonlassított előzetesbe. Ugrás után történet és előzetes.

Paul W. S. Anderson filmjében a vírusfertőzéstől megtébolyult világban Alice továbbra is túlélőket keres, hogy biztonságba juttassa őket. Harca az Umbrella Corporationnel tovább folytatódik, és soha nem látott mélységekbe merül, ám nem várt segítséget kap egy régi baráttól. Elindulnak Los Angelesbe, ahol egy élőhalottaktól és mutánsoktól mentes világ ígérete várja őket, ám mikor odaérnek, megdöbbenve konstatálhatják, hogy több tízezernyi várja ott őket abból, ami elől elmenekültek. Úgy tűnik Alice és bajtársai ebből a halálos csapdából már képtelenek elmenekülni. Persze nem adják fel, és irgalmatlan kaszabolásba kezdenek az életük megóvásáért.



 

Címkék: horror trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr331893668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása