Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Megérkezett Ridley Scott (Alien, Gladiator, G.I. Jane) legújabb filmjének, a Robin Hoodnak az előzetese, néhány képpel megspékelve. A vélhetően sokak által ismert történetre épülő film ízelítője egyfajta hollywoodi trendre látszik utalni, miszerint most már minden akcióban dúskáló filmnek metál szól a trailerében, ami persze nem baj. Nos, Ridley és Russel újfent egymásra találtak, és együtt összehozták a Nottingham körüli erdőben Robin Hood és martalóc csapatának történetét. A sztori ismert, Robin Hood, aki a normannok ellen harcolt Richárd király seregében hazatér és ősszegyűjti a környék férfiait kisebb sereget verbuválva, hogy együtt nézzenek szembe Nottingham seriffjével, aki ellehetetleníti zsarnokságával és a magas adóival a környék falvait, miután Oroszlánszívű Richárd meghal. Eközben egy szerelmi szál is borzolja a kedélyeket, mivel a seriff és a bátor íjász is ugyanabba a nőbe lesz szerelmes, Marianba. Ugrás után előzetes és képek.

Amint az az előzetesből is kiderül, látványos, és gigászi csatajelenetekben nem lesz hiány, miképpen az érzelmi résszel sem lesz gond, gondoljunk csak a Gladiatorra. Ridley Scott a maga rutinjával megoldja majd a feladatot, és összehoz megint egy látványos, szórakoztató és emlékezetes filmet. A fő szerepekben Russel Crowe-t, Cate Blanchett-et, Mark Strongot, Matthew MacFaydent, William Hurt-öt és Max von Sydow-t láthatjuk majd. A film 2010. május 14-én debütál az Egyesült Államokban.

 

Címkék: robin hood trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr351599368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása