Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Ideje volt már, és most meg is történt: kaptunk egy egyperces rövidke előzetest a Clash of the Titans feldolgozásából. A film Perszeuszról szól, aki istennek született, de emberként nőtt fel. Mivel veszítenivalója nincs, szembeszáll Hádésszal, az alvilág urával és seregével, aki Zeusz ellen lázad, és rá akarja szabadítani a poklot a földre. Perszeusz és serege egy hosszú utazásba kezd, ami alatt tiltott helyeken járnak, ahol lidérces démonokkal és félelelmkeltő fenevadakkal kell megkűzdeniük. Azonban csak akkor járhatnak sikerrel, ha Perszeusz elfogadja isteni eredetű erejét, szembeszáll a sorsával és létrehozza saját végzetét.

Perszeusz szerepében Sam Worthingtont láthatjuk majd. Az ausztrál színésznek mostanában jól megy a szekere, ugyanis a Terminator Salvationben is és a jövő hónapban bemutatásra kerülő Avatarban is főszerepet kapott. Zeuszt Liam Neeson fogja alakítani, míg Hádészt, a halál istenét Ralph Fiennes formálja meg. Gemma Arteton lesz Io, aki Perszeusz titokzatos, szellemi vezetője az utazás során. Feltűnik még Mads Mikkelsen is, mint Draco, aki csatlakozik Perszeusz seregéhez. A filmet Louis Leterrier rendezte, aki a the Incredible Hulkot is jegyezte. És akkor jöjjön a hatásvadász előzetes, melyben engem személy szerint nem a monumentális képek, vagy lenyűgöző technika ragadott meg, hanem a dallamos, ám mégis vad hangzású metal!



 

Címkék: trailer titánok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr701517408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása