Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Kick-Ass forgalmazását elnyerő Lionsgate stúdió végre megtörte a poszterek körüli csendet, és közzé tette a nagyérdemű számára az első Kick-Ass karakterposztereket. Egymás mellé téve a plakátokat, láncot alkotnak, és a szereplők mögött a háttérben kirajzolódik a film címe. Jó ötlet, hogy a készítők nem a színészek arcával próbálnak sikerre és népszerűségre szert tenni, hanem magával a karakterekkel és a történettel, hiszen a karakterek háttal állnak nekünk, és nem is a színészek neve van kiemelve a plakátokon. Mark Millar képregényfeldolgozása 2010 áprilisában kerül a mozivásznakra.

Matthew Vaughn rendezi a véres, ám komikus filmet, amely egy, az iskolában kirekesztett geek-ről, Dave Lizewskiről szól, aki megszállottan rajong a szuperhősökért és vajmi kevés sikere van az életben. Egy napon elhatározza, hogy ő is megtisztítja az utcát a szennytől, és felcsap álarcos igazságosztónak Kick-Ass néven. Igen ám, de nincs semmilyen szuperképessége, így a csetlés-botlás még enyhe kifejezés lenne tevékenységi körére. Idő közben megismerkedik néhány jóbaráttal, akikkel szövetségre lép. A főszerepben Aaron Johnson, Chloe Moretz, Nicolas Cage és Christopher Mintz-Plasse.

 

Címkék: kick ass

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr291504146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása