Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az elismert rendező, George Miller nyilatkozta nem is olyan régen, hogy a Mad Max 4: Fury Road című legújabb filmjének készítése augusztusban, Ausztráliában kezdődik majd. Továbbá elhintette, hogy a főszerepben egy fiatal ausztrál színészt látna legszívesebben. A korábbi pletykák szerint ennek legfőbb esélyese a Terminator: Salvation és a James Cameron által rendezett gigász, az Avatar főhőse, Sam Worthington volt. Mára azonban nagyot fordult a világ.

A legújabb hírek szerint ugyanis Tom Hardy lesz a szerencsés kiválasztott, aki a kultikus karaktert ismét vászonra viheti majd. Mint mindannyian tisztában vagyunk vele, Mad Max tette őrülten híressé, és elismert sztárrá Mel Gibsont, ki tudja, talán utódjával is ugyanez történik majd meg. A bökkenő csupán annyi, hogy a fiatal színész távolról sem ausztrál. További sajtóértesülések szerint a női főszereplőt nem más játssza majd, mint Charlize Theron. A sztorit egyelőre hét pecsét alatt őrzik, azonban biztosak lehetünk benne, hogy a legújabb rész a '85-ös Mad Max Beyond Thunderdome játszódik. Az eredmény, mint minden ilyen fajta rebootnál kétséges, azonban a remény hal meg utoljára.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr91485939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása