Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Christopher Nolan A sötét lovag óta először forgatott, méghozzá Tokióban, ahogy mi is megírtuk korábban. Lassan elérkeznek az utómunkálatokhoz, ám egy ízelítő egyperces előzetes már napvilágot is látott az Inception című filmről, méghozzá a Becstelen Brigantyk előtt Amerikában. A kiváló szereposztású film történetéről nem sokat tudni egyelőre, csak annyit, hogy Leonardo Di Caprio cége azzal foglalkozik, hogy egy injekció segítségével kinyerik az embereke gondolatait/álmait. A tovább után megtekinthető az említett bő egyperces trailer.

A jelen korban játszódó akció/sci-fi viszonylag magas költségvetéssel bír, 150 millió zöldhasút adott rá a Warner Brothers, igaz a szereplők vélhetően nagyrészt felemésztik ezt a költséget. Az említett Di Caprio mellett láthatjuk az oscar-díjas Marion Cotillardot, aki a vezérigazgató-jellegű Di Caprio feleségét alakítja, Ellen Page-t, aki a Juno címszereplője volt, egy rövid szerep erejéig Michael Caine-t, és aminek nagyon tudunk örülni: a gonosz szerepében a kiváló Ken Watanabe tündöklik majd. Lesz még Joseph Gordon-Lewitt, akit nemrég láttunk a G.I. Joe filmben, valamint Cillian Murphy, aki szerepelt Nolan mindkét Batman-filmjében, a 28 nappal későbben és a Sunshine-ban. A filmre jövő nyárig kell várnunk.



 

Címkék: trailer hamarosan inception

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr111335547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása