Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nemrég jelent meg néhány új kép a Universal stúdió vérfarkas mitológiára építkező filmjéből, a The Wolfmanből. Most a beharangozott előzetes is megérkezett a filmhez, aminek munkálatai már régóta húzódnak. Joe Johnston a Jurassic Park 3, a Hidalgo és a Jumanji rendezője a film jelentős részének újraforgatására kényszerült, amikor megváltoztatták a vérfarkas kinézetét és jellegét. A főszereplők listájában Bennicio Del Toro, Anthony Hopkins, Hugo Weaving és Emily Blunt illusztris neveit találhatjuk meg. A film 2010. február 10-én jut majd el végre az amerikai mozikba.

A történet a Universal 1941-es azonos című filmjén alapul. A Del Toro által megformált nemes, Lawrence Talbot visszatér a családi birtokra, miután testvérének szétszaggatott holtteste került elő. Csatlakozik a Hopkins által játszott apjához, akitől elhidegült az évek során, hogy kiderítse mi végzett testvérével, de nem sejti, hogy milyen szörnyű sors vár saját magára.



 

Címkék: horror trailer hamarosan wolfman

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr761326004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása