Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A 2010-ben a mozikba érkező Machete egyik legnagyobb szenzációja, hogy a sztárgárdában helyet kapó Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Steven Seagal és Danny Trejo mellett ismét a vásznakon köszönthetjük mindenki botrányhősét, az egykori szépséget — manapság inkább csontkollekciót — a tiniként befutott Lindsay Lohan-t.

A SplashNews jóvoltából immár mi is betekintést nyerhetünk a színésző 2010-ben debütáló új filmje, a Machete forgatásába. Mint mindannyian láthatjuk, az előkészületek nagy lendülettel zajlanak, a Lindsay-t körülvevő sminkesek és fodrászok hada majd' megszakad, hogy újra a lehető legjobb formába lendítsék a kezelhetetlen sztárt. A képek kattintásra nagy méretben is megtekinthetőek.















 

Címkék: hírek machete

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr51312601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása