Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Matthew Vaughn viccesen véres képregényadaptációjának prezentációja néhány jelenettel nem olyan régen, a Comic-Con filmes expón zajlott le. Azóta nagyot fordult a világ — nem okozva nagy meglepetést — mivel az eddig önálló produkcióként működő, stúdiós támogatás nélkül készülő filmért most elkezdődött a sorbanállás és licitálás három nagy stúdió részéről is. Minden esetre Vaughn egy sokkal kényelmesebb pozícióban érezheti magát, mivel immáron ő válogathat az ajánlatok között, és nem neki kell meggyőzni a stúdiókat, hogy érdemes befektetni a filmjébe. 

A forgatókönyv megszületése után a Sony égisze alatt futott volna a produkció, ám a stúdió illetékesei elolvasván a szövegkönyvet, csak akkor lettek volna hajlandók belemenni az egyezségbe, ha Vaughn tinédzserré változtatja az egyébként gyermekkorú tizenegy éves Hit Girlt, aki előszeretettel kaszabolja a testrészeket szamurájkardjával. A képregényt olvasva mondhatom, hogy szerencsére Vaughn nem ment bele az alkuba, mivel ő a képregényt egészen pontosan akarta megvalósítani.

Most a három fő stúdió, a Lionsgate, a Paramount, és a Universal verseng Vaughn "kegyeiért", pontosan azok, akik korábban visszautasították a projektet, mondván, hogy túl sok benne az erőszak és a nyelvezete sem a legirodalmibb. Kényelmes helyzet ez mindenesetre mind a két oldalnak, mivel Vaughn a legtöbbet kihozhatja a helyzetből, a stúdióknak meg amellett, hogy így utólag többet kell fizetniük, ráadásul a marketingre is vaskos összeget fordíthatnak, kimaradtak a produkció tető alá hozásával járó fejfájásból.
 

Címkék: hírek kick ass

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr921302471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása