Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Felbukkant poszter, ami James Cameron Avatarjához tartozik. Ennek egy változata már régóta kering az interneten, de úgy tűnik valóban hivatalos képről van szó. A poszteren felthetőleg Neytiri látható, a na'vi hercegnő, aki a Sam Worthington által megformált Jake Sully érdeklődését is felkelti, miközben avatarjával a Pandora bolygó dzsungeleit járja. Jake avatarjának arcát már megpillanthattuk a 2009-es Comic-Con reklámplakátján. Időközben a csupán két hétnyire lévő Avatar Day-jel kapcsolatban is érkeznek hírek.



 

A 20th Century Fox  közölte a mozitulajdonosokkal, hogy az Avatar Day keretében a filmből összevágott 15 perces jelenetsort csak digitális formában fogják terjeszteni. Ez azt jelenti, hogy azokban az IMAX-mozikban, amelyek csak filmszalagról képesek vetíteni, a hosszabb betekintés a filmbe biztosan nem lesz látható. Ugyanakkor már érkeznek meg nem erősített hírek arról, hogy ez az anyag egyes országokban a RealD és Dolby 3D technológiával felszerelt mozitermekben kerül bemutatásra, mint például Svédországban, ahol amúgy sincsen nincsen IMAX 3D vetítésre alkalmas vászon. A magyarországi helyzetről továbbra sincsenek még konkrét információk. Akik lemaradnak a 15 percnyi Avatar videóról, azoknak sem feltétlenül kell szomorkodniuk, mivel szintén ezen a napon, augusztus 21-én debütál a film első mozis előzetese, ami az interneten is elérhető lesz.
 

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr261296441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hyydra 2009.08.18. 12:44:33

from the director of "titanic". háááát
süti beállítások módosítása