Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Napvilágra kerültek azok a jelenetek a Kick-Ass című filmből, amit az egy hete lezajlott Comic-Conon vetítettek le az érdeklődő közönségnek. A Mark Millar képregényén alapuló történetben a gimnazista Dave Lizewski megpróbálkozik azzal, hogy bár különleges képességek nélkül, de valódi szuperhősként tegyen igazságot a város utcáin. Az adaptációt Matthew Vaughn rendezte, aki a népszerű Stardust című filmet is jegyzi. Vaugh-nék célja az volt, hogy a végletekig hűek maradjanak a képregény cinikus, véres, szókimondó stílusához, és a felvételek alapján ez úgy tűnik sikerült is nekik. A film még forgalmazót keres, de a Comic-Con utáni kifejezetten pozitív fogadtatás hatására valószínűleg akad majd terjesztő, aki megpróbálkozik a "tini-Tarantino" stílusúnak titulált filmmel. Most pedig jöjjenek a felvételek, amik bár viszonylag rossz minőségűek, de azért nézhetők.

Ezek valójában még nem feltétlenül a jelenetek végleges formái. Például a zenei felvételek is hiányoznak, így ideiglenesen többek között A sötét lovag filmzenéjének dallamai festik alá a filmet. Az első klip Kick-Ass első félresikerült akcióját mutatja meg, a másodikban pedig Nicolas Cage, fedőnevén Big Daddy okítja tizenegy éves lányát, Hit Girlt, hogy hogyan váljon tökéletes igazság- és halálosztóvá. A harmadik videóban pedig a film legelső perceit láthatjuk, ami szinte egy-az-egyben megegyezik a képregény első lapjaival. Végül pedig a negyedik jelenetben a küldetésre igyekvő Kick-Ass-t meglepetésszerűen éri a véres leszámolásra érkező Hit Girl.









 

Címkék: trailer kick ass

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr981286363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása