Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Érdekes hírre derült fény az Alkonyat vámpírjainak szereposztásával kapcsolatban. Egy színészcsere érinti a harmadik Twilight-filmet, ami a The Twilight Saga: Eclipse címen kerül majd a mozikba 2010 végén. Bryce Dallas Howard lép Rachelle Lefevre helyére, aki az első részben és annak folytatásában, a novemberben érkező New Moonban is a Victoria nevű vámpírt alakítja. Lefevre hivatalosan azért nem tér vissza a harmadik epizódra, mivel a forgatás idejében más filmes elfoglaltságai lesznek, de inkább arról lehet szó, hogy egy nagyobb névvel, illetve tehetségesebb színésznővel próbálják meg helyettesíteni őt.

Rachelle Lefevre, mint VictoriaA történetben Victoria karaktere először az első filmben tűnik fel, amikor Forks kisvárosában a háromtagú vámpírklán kiszagolja a Cullen család új emberi kedvencét, Bellát. A vezetőjük James Bella után ered, ám nem jár sikerrel. Miután Edward leszámol James-szel Victoria bosszút esküszik, hogy befejezi amit a vad vámpír elkezdett, és kínok között fog végezni Bellával. A Volturi klán tiltása ellenére új vámpírokat toboroz tervéhez, ami végül a Cullen család és a vérfarkasok szövetségre lépéséhez vezet, akik együtt veszik fel a harcot ellene.

Nem ez az első "érdekes" mozzanat a harmadik filmmel kapcsolatban. Az Eclipse majdani rendezője, David Slade, aki korábban a Cukorfalat (Hard Candy) és a 30 Days of Night című filmeket tette le az asztalra, de mielőtt megkapta a feladatot kifejezetten dehonesztáló megjegyzéseket tett az első Twilightra nézve, igaz elismerte, hogy nem nézte meg a filmet. Azóta el is határolódott korábbi nyilatkozatától.
 

Címkék: hírek vámpír twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr221275306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása