Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A brit filmmagazin, az Entertainment Weekly júliusi számában új képeket közöl a jövő májusban érkező Iron Man 2-ről. A Vasember képregény első apatációja tavaly a vártnál nagyobb sikert ért el, és az év harmadik legnagyobb bevételű filmje lett világviszonylatban. Mickey Rourke-ot korábban már láthattuk az orosz fegyvermérnök Whiplash-ként, most azonban további képeket kapunk arról, hogy kikkel gyűlik még meg Tony Stark baja.


Terrence Howardot Don Cheadle váltotta le James Rhodes ezredes szerepében, aki Tony Stark barátja és a Stark Industries katonai attaséja. Rhodes Stark segítségével szintén hőssé fejlődik War Machine néven, talán már ebben a filmben. Az első kép hátterében Sam Rockwellt láthatjuk, aki Stark feltörekvő üzleti ellenfelét, Justin Hammert alakítja. Hammer szövetkezik a Rourke által játszott Whiplash-sel a Vasember ellen. Gwyneth Paltrow is visszatér, mint Pepper Potts, azonban ezúttal már nem Stark asszisztenseként, hanem a Stark Industries ügyvezető igazgatójaként. Még egy új szereplő is a színre lép. Scarlett Johansson Natasha Romanoffként tűnik fel. Az orosz szuper-kémnő fedőneve Fekete özvegy, és sikeresen beépül Tony Stark cégébe, mint asszisztens, sőt Stark fejét is elcsavarja, aminek Pepper nem igazán örül. A jobbalsó képen az Iron Man-filmek rendezőjét, John Favreau-t láthatjuk Robert Downey Jr. társaságában egy boxolós jelenet felvétele után, alatta pedig az Enternainment Weekly júliusi számának címlapja szerepel.

Címkék: hírek iron man

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr1001252854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása