Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Ryan ReynoldsAz elmúlt napokban napvilágra került, hogy már csak néhány színészjelöltre szűkült az kör, akik közül a Green Lantern film főszereplője kerül ki. Végül Ryan Reynolds fogja megkapni a szerepet, de véglegesítése még hátravan. Az esélyesek között Jared Leto, Justin Timberlake és Bradlye Cooper is szerepelt, a döntést pedig megnehezítette, hogy a Warner Borthers stúdiónak és a rendező Martin Campbellnek is más-más volt a kedvence.

A 33 éves Reynolds karrierje mostanában felfelé ível, hiszen nemrég Deadpoolként láthattuk az X-Men Origins: Wolverine-ben, karaktere pedig annyira népszerű, hogy külön spin-off filmet is terveznek vele. Emelett természetesen továbbra is szerepeket vállal romantikus vígjátékokban, amelyekkel megalapozta karrierjét. Legutóbbi ilyen filmje a néhány hete mozikban futó The Proposal, amelyben Sandra Bullockkal köt érdekházasságot.

Green Lantern képregényGreen Lantern, azaz a Zöld Lámpás képregényhős 1940-ben indult útjára, és a DC Comics csapatát erősíti. Képességei abban rejlenek, hogy birtokában van egy különleges zöld színű gyűrűnek, amivel lényegében bármit megmozgathat a fizikai valóságban, ha elég erős az akaratereje és személyisége. A történetet televíziós sorozatok forgatókönyvírói adaptálják, úgymint Greg Berlanti (Everwood, Eli Stone), Marc Guggenheim (Law & Order, Eli Stone) és Michael Green (Smallville, Hősök), akitől nem állnak távol a szuperhősök.

A Warner Brothers stúdió januárban szeretné megkezdeni a forgatást, de a tervezett 150 milliós költségvetést még nem véglegesítették. Elképzelhető, hogy a Fox stúdió ausztráliai műtermeiben készül majd a film, hogy kiaknázzák az ország által a filmeseknek nyújtott adókedvezményeket. A bemutató jelenleg tervezett időpontja 2011. június 17.
 

Címkék: hírek green lantern

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr631244021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása