Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Néhány hete keringett a pletyka miszerint Antal Nimród esélyes a Predator filmek újkori folytatásának rendezésére, ami egyelőre a Predators munkacímen fut. Robert Rodriguez, aki a produceri teendőket vállalta magára, most megerősítette, hogy Antalnak adják a lehetőséget. Így az 1987-es Predator, majd a '90-es Predator 2 után ez lesz a harmadik epizód, ugyanakkor az alkotók inkább csak az első részre építkeznek.

Az Egyesült Államokban született de magyar származású rendező a Kontrollal robbant be a magyar és a nemzetközi közönség tudatába, majd megvetette lábát Hollywoodban a Vacancy című thrillerrel, idén pedig az Armored című akciófilmet láthatjuk majd tőle. Rodriguez úgy nyilatkozott, hogy az Armored akciójeleneteinek megtekintése után, már biztos benne, hogy Antalnak jó érzéke van egy ilyen stílusú filmhez. Az új predátor film nagy részét idén ősszel fogják leforgatni a texasi austinban.

Rodriguez csak annyit árult el a történetről, hogy az első filmhez hasonlóan, egy összeszokott csoport kerül bevetésre, de ezúttal egy predátorok uralta boylgón, és nem csak a külső ellenségekkel kell megküzdeniük. Az Alien folytatásához hasonló módon képzelik el az alkotást, vagyis az eredeti ötletet egy kicsit továbbvinnék egy másik irányba. Azt is megígérte, hogy az embereknek ezután már eszükbe sem fognak jutni többé a csalódást keltő Alien vs. Predator filmek.
 

Címkék: hírek predators

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr631222251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása