Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Disney kísérletet tesz arra, hogy visszahozza a mozivásznakra a kétdimenziós, kézzel rajzolt animációt. A The Princess and the Frog című egészestés rajzfilm november 25-én érkezik meg a limitált számú amerikai mozika, majd december 11-től terjed ki az egész országra. A hagyományoknak megfelelően természetesen ebben a filmben is számos dal fog felcsendülni, jazz-es musical hangulatot kölcsönözve az alkotásnak.

A történet New Orleans-ban játszódik, ahol egy fiatal lány, Tiana rátalál a régóta béka képében elő hercegre, aki arra kéri, hogy csókolja meg őt, ezzel megtörve az átkot. A klasszikus történetet azzal keverik meg, hogy ekkor Tiana is békává változik, amely közös kalandok sorozatát indítja el számukra New Orleans lagúnáiban.



 

A Disney nagyfelbontás képeket is közzétett, amelyek valóban impozáns látványvilágról és részletességről árulkodnak. Igény egyértelműen van még a hasonló, klasszikus sítlusú rajzfilmekre, de az még kiderül, hogy ez mennyire lehet széleskörű.
 











Címkék: trailer animáció

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr841176957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása