Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Valamivel több, mint egy hete érkezett az a kép, amin az Avatar ember vezette harci robotjának egy részét vehettük szemügyre. Néhány nappal később, már a korai látványtervét is megpillanthattuk. Az E3 játékfejlesztői kongresszuson most kiállították a teljes járművet, amit filmes kellékként használtak fel az élőszereplős jelenetekben.

A WETA műhelye készítette el a kelléket, amiből összesen egy darabot használtak fel a filmben, de néhányszor átfestették, hogy más példányoknak tűnjenek. A WETA Digital teljes egészében a megépített modellt vette alapul a digitális effektusokhoz, és textúraként a felületéről készített nagyfelbontású képeket használták fel. James Cameron napokban tett nyilatkozataiból már többé-kevésbé hivatalos, hogy ezeket a járműveket AMP-nek nevezik, habár az még nem világos, hogy ez pontosan minek a rövidítése.

Annak ellenére, hogy az Avatar a XXII. században játszódik, az AMP meglehetősen valódi ipari, katonai gép benyomását kelti, amit csak erősítenek az olyan részletek, mint a szélvédő ablaktörlője. Cameron nem mozdult el a lézerfegyverek irányába, hanem továbbra is a "hagyományos", lőszeres megoldások híve, sőt ha minden kötél szakad, akkor az AMP vezetője akár a fegyverre csatolt méretes pengét is használhatja.
 












 

A képeket a Collider.com készítette

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr791160921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása