Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az elmúlt hétvégén olyan jól nyitott az X-Men Origins: Wolverine az amerikai és világ bevételi toplistáinak élén, hogy a 20th Century Fox és Hugh Jackman produkciós cége, a Seed meg is kezdték a film folytatásának előkészítését, ami ugyanúgy a későbbi pengés X-Men-re koncentrálna.

Az új film várhatóan a képregényekben bevezetett szamuráj történetvonalat dolgozná fel, amelynek helyszínére a mostani Wolverine egyik utolsó jelenete is utalást tesz. A forgatókönyvíró személyét és a Wolverine-t rendező Gavin Hood visszatérését még nem erősítették meg, ahogy azt sem, hogy milyen szereplőket láthatunk viszont vagy ezúttal még kiknek ismerhetjük meg az előtörténetét. A folytatás a szokásoknak megfelelően, legkorábban 2011-ben vagy 2012-ben kerülhetne a mozikba.

Címkék: hírek wolverine

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr431103866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása