Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Összegyűjtöttünk egy kisebb csokor frissebb fajta trailert olyan filmekből, amik iránt fokozott érdeklődés mutatkozik. Lesznek újra életre kelő múzeumi babák, nácik vs. anti-náci egység, metrós túszdráma, vidéki nyaralós thriller, és bolygótmentő animáció.

Trailerek a tovább után.

Night At The Museum: Battle Of The Smithsonian

Ben Stiller éjszakai múzeumőr megpróbáltatásai tovább folytatódnak a Night at the museum:Battle of the Smithsonians című vígjátékban, ahol merő véletlenségből átszállítják a Smithsonians Múzeumba két éjszaka megelevenedő cimboráját, Jedadah-t (Owen Wilson) és Octaviust (Steve Coogan). Roosevelt elnökkel (Robin Williams) és Amelia Earharttal (Amy Adams) az oldalán a megmentésükre indulnak.

Inglourious Basterds

Quentin Tarantino brutálisan humoros alkotásai közé beáll a sorba az Inglorious Basterds, ahol a nácik által megszállt Franciaországba csöppenünk, ahol a Brad Pitt vezette náci-vadász amerikai zsidókból álló elitosztag bájos napi elfoglaltságait szemlélhetjük meg.

The Taking Of Penhalm 123

A The Taking of Penhalm 123 az 1974-es azonos című film remake-je. Metrótúszdráma magasfokon John Travoltával, aki végre ismét negatív karakter (megy neki) és az örök jófiú, általában mindig túszejtőkkel tárgyaló Denzel Washingtonnal.

The Last House On The Left

Ha már reamke, akkor egy '72-es film újragondolását élvezhetjük a The Last House on the Leftben, ahol egy vidéki vityilló körül történt gyilkosság körül zajlanak az események. A főbb szerepekben a csupafém, csupaszív Cromartie-t láthatjuk a Terminátor sorozatból – a.k.a.Garret Dillahunt – valamint Monica Pottert, akit a Pók Hálójábanból vagy a Fűrész-saga első epizódjából ismerhetünk.

Battle For Terra

Végül egy animációs film maradt hátra, a Battle for Terra, ahol a kis hangyaszerű idegenek bolygóját kiszemelik maguknak az emberek. A gonosz homo sapiensek tervét azonban nyilvánvalóan meg fogja akadályozni a kis mitugrász helyi őslakos lény. A hangok között olyanoakt hallhatunk, mint például Luke Wilson, Danny Glover, Rosanna Arquette és Dennis Quaid, de ne feledkezzünk meg a második vonalas színészóriásokról sem, mint például Danny Trejo és a kiváló, Ron Perlman.

Címkék: trailer inglourious basterds

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr18969308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.03.01. 21:09:59

Engem nem nagyon tudott lekötni az első Éjszaka a múzeumban, nem is tudtam, hogy akkora siker volt és lesz még egy rész.
süti beállítások módosítása