Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Amerikában a Super Bowl hagyományosan az év egyik legjelentősebb TV-s eseménynek számít. Így nem csoda, hogy a filmstúdiók itt igyekeznek fél-egyperces TV-reklámokkal felkelteni az emberek figyelmét, közelgő tavaszi és nyári produkcióikra. Idén itt jelentkezett első trailerrel a Transformers második része és a G.I. Joe film. De feltűnt J.J. Abrams Star Trekje és Will Ferrel Land Of The Lost című vígjátéka is. Videók.

Transformers: Revenge Of The Fallen

Michael Bay azt nyilatkozta: nem kedveli az olyan trailereket, amik egy film minden jó pillanatát bemutatják. A 30 másodperces Superbowl trailer ehhez tartja is magát, ugyanakkor biztosít arról, hogy látványos akcióban most sem lesz hiány. Az indusztriális jellegű minimalista zene tökéletesen illik a robotok világához, és úthenger szerűen vezeti végig az előzetest. Az utolsó képeken Devastatort, azaz Pusztítót láthatjuk. Az Autobotok egyik főellensége több robot komponensből tevődik össze, ugyanakkor rajongói spekulációk szerint itt még talán nem érte el végleges formáját.

Star Trek

J.J. Abrams Star Trek újragondolása, illetve előzményfilmje már kapott egy mozielőzetest tavaly novemberben. Ezúttal szintén az akcióra és James T. Kirk útkeresésére helyezték a hangsúlyt. A tét az, hogy sikerül-e új nézőket szerezni, mindeközben megtartani a régi rajongótábort, akik közül sokan kritikus szemmel fogadták az új koncepciót.

G.I. Joe: The Rise Of Cobra

A G.I. Joe első trailere nem mutat sokat. Kiderül a nem túl meglepő alaptörténet, amiszerint egyedül a G.I. Joe speciális alakulat állíthatja meg a világuralomra törő Cobra szervezetet. A nagy kérdés, hogy a film fel tud-e mutatni értékelhető történetet és dramaturgiát, és ha nem, elegendő lesz-e az akció és látvány a siker eléréséhez.

Land Of The Lost

Will Ferrel a főszereplője a 70-es évek elején futó azonos című TV-sorozat alapján készülő filmnek. A sorozatban egy kutató a családjával együtt visszakerül az időben egy olyan földre, amit dinoszauruszok és barátságtalan idegenek uralnak. Egy ilyen történet ma nyilvánvalóan leginkább csak kalandos vígjátékként működhet. A trailer mindemellett még nem túl meggyőző.

 

Megjegyzés: A fenti videók HD-minőségűek. Ha csak akadozva jelennek meg, vagy lassan töltődnek be, javasoljuk a videóra kattintást a Youtube oldalának eléréséhez, ahol a "normal" minőség adott.

Címkék: trailer hamarosan transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr29917734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása