Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

2009 egyik leginkább várt filmjének, a Guy Ritchie rendezte Sherlock Holmes-nak 2011. december 16-án érkezik a folytatása. A hírt, miszerint a két londoni detektív ismét akcióba lép, a minap jelentette be Barry Meyer, a Warner Bros. fejese. Természetesen Holmes bőrébe ismét Robert Downey Jr. bújik majd, Watsont pedig továbbra is Jude Law alakítja. A filmet újfent Guy Ritchie fogja rendezni, aki idén márciusban már hozzá is látott a forgatás előkészítéséhez. A folytatásban a Warner Bros. egyéb filmes bejelentéseiről is olvashattok.

A stúdió zöld utat engedett egy újabb DC képregényhős, Flash kalandjainak filmvászonra adaptálásának. A szupergyors szuperhős filmes karrierje nevével ellentétben igen lassan indult be, így konkrét bemutatási időpontról még korai beszélni, mindenesetre a (Geoff Johns képregényíró sztorijára építve) Dan Mazeo által írt forgatókönyv már készen van, így lassan hozzá lehet látni az előmunkálatokhoz. A Zöld Lámpás (Green Lantern) jövőre kerül a mozikba, június 14-én. Szintén a tervek között szerepel a Wonder Woman és az Aquaman képregények megfilmesítése is, így a DC-rajongók bizony örülhetnek, a várva-várt harmadik Batman-film után (mely Christopher Nolan utolsó denevéres mozija lesz és 2012. július 20-án mutatják be) ugyanis érkeznek az újabb világmegmentők a DC háza tájáról. Természetesen a nagy DC-filmdöpingnek az is az oka, hogy a dollárkötegeket igen szépen termelő Harry Potter-széria az utolsó film, a Halál ereklyéi 2. részével (bemutatás: 2011. július 15.) véget is ér, így a helyére be kell izzítani az újabb nagyágyúkat. (Meyer szerint egyébként az összes, azaz 8 Potter-film mintegy 7,5 milliárd dollárt fog körülbelül termelni, mire leveszik a vászonról a Halál ereklyéi két részét. Ezzel a legsikeresebb filmsorozat lesz a mozi történetében.)

Meyer azt is megemlítette tájékoztatójában, hogy a következő Superman filmet 2012 telén tervezik bemutatni. Utóbbit már egy egy ideje húzzák-halasztják, eredetileg ugyanis 2007 közepén kezdődött volna a forgatás, de a Superman visszatér rendezője, Bryan Singer inkább levezényelte a Valkűrt, majd addig tolódott a forgatás kezdete, míg Singer otthagyta a produkciót a Battlestar Galactica megfilmesítésének kedvéért. Mint az közismert, a The Man of Steel névre átkeresztelt mozi rendezésénél végül Christopher Nolan is jelen lesz.

Egyéb filmcímek: Másnaposok 2 (2011. május 26.), Utazás a Föld középpontja felé 2 (2011. szeptember 23.; 3D-ben), Táncoló talpak 2 (2011. november 18.; 3D-ben).

Címkék: flash hírek superman sherlock holmes

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr52037590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása