Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Alig jöttek ki az első képek a Transformers 3 díszleteiről, melyek között Megan Fox (aki Mikaelát, Shia LaBeouf filmbeli barátnőjét alakította) ráérősen sétálgat, néhány napja jött a hír, miszerint a  színésznő (aki hamarosan a Jonah Hex című képregény-feldolgozásban tűnik fel) otthagyta a produkciót. A pontos okra ugyan nem derült fény, mindenesetre közte és Michael Bay között korántsem volt felhőtlen a kapcsolat. Természetesen a 2011 júliusában bemutatni szándékozott megaprodukció elkészítését ez nem veszélyezteti, ám mivel a forgatás pár napja kezdődött, gyorsan találni kellett egy hasonlóan szemrevaló hölgyet, aki valamelyest leköti két rombolós jelenet között a nézők figyelmét.

Ahogy az lenni szokott, több név (Sarah Wright, Brooklyn Decker) is felmerült, sőt sokáig Gemma Artertont tartották a legesélyesebbnek, aki szerepelt többek között a nemrég bemutatott Perzsia hercegében, A titánok harcában, valamint a Spílerben és a Rockhajóban is. Végül azonban a Victoria's Secret fehérnemű cég egyik csinos modellje, egyben Jason Statham barátnője, Rosie Huntington-Whiteley lett a befutó. A 23 éves hölgynek nincsenek forgatási tapasztalatai, bár már volt szerencséje együtt dolgozni a rendezővel egy, Bay által rendezett Victoria's Secret reklámban. Egy ilyen alkotást meg is tekinthetünk alább, épp csak Űrdongó és társai hiányoznak a csajok mellől, kész is lenne a harmadik rész előzetese. Az első két film írói (Roberto Orci és Alex Kurtzman) nem vesznek részt az új film készítésében, melyben egyébként valószínűleg a legnagyobb robot, a fentebb látható, mechanikus bolygóvá átalakulni képes Unicron is feltűnik majd.



 

Címkék: hírek transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr222033822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása