Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Cotton Marcus tiszteletes éveken át szabadította meg a hívőket pénzüktől, akik úgy hitték, hogy valamely rokonukat az ördög szállta meg, holott csak némi őrültségről, zavarodottságról volt szó. A tiszteltesnek elege lett a hazugságból és csalásból, és úgy döntött, hogy a soron következő eset lesz az utolsó "ördögűzés". Ő és csapata elhatározza, hogy videón dokumentálják az esetet egyfajta vallomásként, ám arra ők sem gondoltak, hogy mivel állnak szemben. A Sweetzer-farmra érvén a vidéki Louisianába az élő terrort és rettegést tapasztalhatják meg, a falak vérben úsznak, a farmer lánya, Nell pedig valóban démoni megszállás alatt áll. Visszakozni persze késő, szóval a tiszteletesnek és a filmes csapatnak meg kell küzdenie az előttük álló kihívással, de egy biztos, a rózsafüzér ide kevés lesz...

A film rendezői székében a német Daniel Stamm ül, akinek hatalmas rendezői tapasztalata nincs, ám a produceri munkálatokat Eli Roth kezébe kerültek, akinek azért jól cseng a neve a szakmában. A plakáton persze nyilván megtalálható a neve, holott ő csak a háttérben irányít és a film anyagi helyzetét felügyeli. A színészek is az ismeretlenség jótékony homályába burkolóznak, a főszerepben Patrick Fabian látható, a megszállott lányt Ashley Bell alakítja.A The Last Exorcism bemutatója augusztus 27-én lesz az Egyesült Államokban.

Címkék: horror hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr892002598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zöld Zoli · http://servian.hu 2010.05.14. 15:21:33

ez valami gyönyörű...én már nem vagyok ilyen hajlékony, mint a lány a plakáton :D
www.klimaklub.hu
süti beállítások módosítása