Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Mint arról már többször beszámoltunk, egyik nagy tavalyi svéd kedvencünk amerikai adaptációja már a spájzban van Let Me In címmel, és nem más jegyzi a filmet, mint a Cloverfield írója és rendezője, Matt Reeves. A minap bejelentették, hogy képregény is készül a filmből, melyet idén októberben terveznek a piacra dobni, természetesen a film premierjének dátuma környékén. A grafikus novella történetét egyelőre titokban tartják, annyit lehet tudni, hogy a Dark Horse kiadó, akik megvásárolták a jogokat, és az író Marc Andreyko a Hammerral dolgozik együtt, hogy egy olyan történetet hozzanak össze, melytől a libabőr futkos az emberek hátán, és fenn tudja tartani az érdeklődést. Egyelőre annyi részletet ismerhetünk, hogy a képregény nem a film rajzolt változata lesz, azaz különálló története(ke)t láthatunk, olvashatunk, felhasználva a film karaktereit és misztikumát, történetét keverve néhány friss témával.


A film alaptörténete szerint A 12 éves Owent (Kodi Smit-McPhee) nem elég, hogy az iskolában terrorizálják, de még szülei is válófélben vannak. Fájó magányossága közepette napjait azzal tengeti, hogy bosszút tervez kínzói ellen, esténként pedig a sorházak között élő más lakók után kémkedik. Egyetlen barátja, a magán hátborzongatóan uralkodni tudó szomszéd lány, Abby (Chloe Moretz), aki a közelmúltban költözött Oskarék mellé csendes apjával (Richard Jenkins). Az erősen elfüggönyözött lakást a lány csak éjjelente hagyja el, szigorúan mezítláb a csípős téli körülmények ellenére. Mikor hátborzongató gyilkosságok sora kavarja fel az állóvizet a kisvárosban, és Abby apja is eltűnik, Owen többször is felkínálja segítségét a lánynak, de az rendre elutasítja.A nagy képzelőerővel rendelkező Owen úgy véli, hogy a lány valami elképzelhetetlen titkot rejteget. Az igazsághoz közelebb jár, mint gondolná...

Címkék: hírek let me in

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr621928771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása