Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Úton-útfélen hallani, hogy az idealista médiás hallgatók rendezők, forgatókönyvírók akarnak lenni, azonban idehaza protekció nélkül ezt nehéz lenne megvalósítani, ennek következtében pedig eltűnnek a süllyesztőben, esetleg mozikban lesznek ruhatárasok, míg a kevésbé tehetséges, de jó kapcsolatokkal rendelkező szakemberek villognak a rivaldafényben. Csüggedni felesleges, hiszen megvan a tökéletes recept! Számos vágó (nem az István) kerül horrorfilmek közelébe munkássága során, így történhetett meg, hogy Tom Elkins kezébe került a korábban górcső alá vett, sok jóindulattal is közepesnek számító film, így az első filmes rendező nem áll majd túlzottan nehéz feladat előtt, hiszen elég vennie egy eyecandy kategóriába sorolható színésznőcskét, megspékelni annyi érthetetlen misztikus hablattyal, hogy a fél közönség azt se tudja, mi van, és máris sikeres film lesz a Haunting in Georgia.

Vagy nem. Ez a valószínűbb opció, hiszen a Hollywood Reporter újságíróinak értesülései szerint augusztusban forgatásra kerülő film egy az egyben ugyanazt a történetet és problémakört dolgozza majd fel, mint elődje tette, azaz egy fiatal család igaz borzongásainak lehetünk majd tanúi, akik nem várt látogatókkal szembesülnek a portájukon. A Connecticutban játszódó előzmény is ezzel foglalkozott, azonban a fiktív cselekmény került abban a filmben inkább előtérbe. Akár el is lehetne kezdeni azon filózni, hogy ez lehet a filmtörténet leggyorsabb adaptációja, azonban ebben az esetben a professzionizmus kárba vészne. A forgatókönyvet egyébként egy közepesen ismert, a tévés berkekben vitézkedő David Coggeshall fogja elkészíteni, így további kérdőjelek vetődhetnek fel a mondat végén, azonban esélyt persze adni fogunk a Zs-kategória újabb gyöngyszemének, ahogy az első részt is végigszenvedtük annak idején. Sajnos arról még nincsenek információk, hogy vajon a filmes berkekben újoncnak számító fekete üstökű emós lányka, Amanda Crew tiszteletét teszi-e a folytatásban, mondjuk egy falfehérre festett, összetetovált hulla képében. Nagyot dobna a szórakoztatási faktoron, az biztos.
 

Címkék: hírek horror

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr771924918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása