Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Május végén érkezik meg a mozivásznakra a videojáték adaptáció Perzsia hercege: Az idő homokja (Prince of Persia: The Sands of Time), így az előzetesek után most TV-reklámokkal és kulisszák mögötti összeállításokkal próbálják felhívni a figyelmet Mike Newell rendező és Jerry Bruckheimer kalandfilmjére. A történet szerint Dastan herceg kénytelen szövetségre lépni riválisával, Tamina hercegnővel, hogy együtt védjék meg az idő homokjának tőrét, amely ha rossz kezekbe kerül, elpusztítjatja a világot. Dastan szerepében Jake Gyllenhaalt  láthatjuk, majd Taminát pedig Gemma Arterton alakítja. A tőrre vágyó gonosz Nizamot Ben Kingsley formálja meg, és feltűnik a filmben Alfred Molina is. Perzsia hercege Magyarországra már május 20-án ellátogat, azonban csak május 28-án érkezik meg az amerikai mozikba, ahol Carrie Bradshow-val, azaz a Szex és New York második részével kell megküzdenie, ami a 2008-as első rész váratlan sikerét tekintve, nem is annyira egyszerű feladat.

Az ifjú Dastan herceg és a Sors

Az első összeállításban a herceg fiatalkori mását alakító fiú mutatja meg, hogy hogyan vetette be az úgynevezett free running technikáját a menekülési jelenetekhez. A második videóban a két főszereplő, a rendező és a producer beszél arról, hogy Dastan herceg sorsa valójában nem is a tőr védelmezése hanem az, hogy rátaláljon Taminára, a harmadik képsor pedig a film sivatagos világának megteremtéséről szól.






 

TV-reklámok




 

Címkék: prince of persia

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr221895962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása