Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A tavalyi év folyamán jutott a sajtó kezébe az az információ, mely szerint a The Dark Knight, 300, és a Másnaposok címmel futó trió elkészítéséért felelős cég érdeklődést mutat egy jól ismert gigantikus szörny, a Godzilla feltámadása iránt. Örömmel jelenthetjük be, hogy a Legendary Pictures végre megszerezte a forgalmazás jogait, ennek köszönhetően pedig hamarosan ismét a mozikban köszönthetjük kedvenc óriásgyíkunkat. Legutoljára ugyebár 1998-ban, azaz több mint tíz esztendővel ezelőtt láthattuk a szörny pusztítását, és nem kisebb név felelt a produkció sikeréért, mint a 2012 rendezője, Roland Emmerich. Az alkotás akkoriban nagy pénzügyi sikernek bizonyult, azonban a kritikusok és nézők szemében csúnyán elbukott, emiatt kellett tehát ennyi ideig várnunk a folytatásra.

Telt, múlt az idő, aztán nem is olyan régen a mozikba került egy bizonyos Cloverfield című film, mely szintén a szörnyes témát boncolgatta, azonban egy egészen új megközelítésben, hiszen a [REC]-hez hasonló kézikamerás vágásokkal operáló alkotás sokaknál vágta ki a biztosítékot. A számos rejtett utalást tartalmazó rétegfilm lehetett a ludas abban, hogy a filmeseknek végül eszükbe jutott, hogy volt anno egy Godzilla című alkotás is, amelyből sajnos nem hozták ki mindazt, amennyi lehetőséget az ötlet magában hordott. Nem sokat tudhatunk tehát a folytatásról, azonban annyi biztos, hogy a Warner Bros megpróbálja majd 3D-s környezetbe helyezni a katasztrófafilmet, ezzel borzolva a kedélyeket és persze így megfelel majd az alkotás a mai trendnek. Izgatottan várhatjuk tehát, hogy mit hoznak ki az egészből a kreatívok, hiszen a 2012-es év nincs már túl távol, hiszen ekkorra tervezik az első bemutatót Amerikában.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr161880968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása