Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Időről-időre el szoktunk mélyedni a különféle fanok és művészek által készített alkotások birodalmában, ennek köszönhetően pedig számos remekül sikerült posztert és ál-előzeteseket láthattunk már a blogon, most pedig ismét visszatérnénk ehhez a sorhoz, ugyanis a Red Vic Movie House, amely San Francisco városában található, most ünnepli 30. születésnapját. Ennek apropóján látott napvilágot két remek poszter, melyeknek középpontjában a Csokigyáras milliomos, Willy Wonka és nem olyan régen megismert csodálatos Mr. Fox állnak. Mielőtt persze a szakavatottak hirtelen felindulásból megpróbálnák rávetni magukat az alkotásokra le kell szögeznünk, hogy a poszterek limitált kiadásban kerültek piacra, így csupán néhány szerencsés tengerentúli teheti ki őket a falra, nekünk marad a nyálcsorgatás.





 

Címkék: összeállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr91874253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miizu 2010.03.28. 12:28:13

én csak azt nem vágom, magyarországon miért nem vetítették a mr. fox-ot, és miért az a búvalbaszott sablonos Up nyerte az oszkárt és nem ez.

egyébként sunáznám

dr. emmett brown 2010.03.28. 13:00:49

@Miizu: A Mr. Foxot nem láttam, tehát nem tudom, jobb-e az Up!-nál, de hogy ez búvalbaszott és sablonos lenne, hm... ez kicsit erős.
süti beállítások módosítása