Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Van ugyebár a blognak egy mostanában kissé rejtegetett, mégis komoly rövidfilm mániája, így a címkére kattintva bárki megnézhet néhány igencsak fergeteges művet, most azonban egy elég különleges műről számolhatunk be. Talán nem is kell bemutatni Spike Jonze nevét, aki elismert szakember és nem is olyan régen számoltunk be arról, hogy készül legújabb kisfilmje, amely az I'm Here címet viseli és közel félórás játékidővel rendelkezik. A Where The Wild Things Are című melankólikus egész estés adaptáció alkotójának legújabb története egy magányos robotról szól, aki szerelembe esik egy hasonszőrű nővel, a film pedig az ő megpróbáltatásaikat, illetve különleges adottságaiknak köszönhető életstílusukat próbálja követni és átadni nekünk. Ami pedig a legfontosabb, a tovább után megtekinthető a mű.

Csavar persze van az ötletben, nem is kicsi, hiszen egy komplett weblapot hoztak össze a robotos filmnek, azonban hogy mégse legyen olyan egyszerű a megtekintése, kreáltak a szakemberek egy képzeletbeli mozit, ahova naponta maximum 5000 ember térhet be megtekinteni az I'm Here-t. Így beágyazni sem lehet a videót, azonban az alábbi képre kattintva megkezdhetjük a néhány perces, vagy pár órás várakozást...szerencse kérdése.



 

Címkék: kisfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr631853965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása