Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Hamarosan a mozikba érkezik a Shrek- és Madagaszkár-filmeket is jegyző DreamWorks Animation új animációs alkotása, a How To Train Your Dragon, azaz Így neveld a sárkányodat.  Az északi vikingek világában játszódó történet főszereplője a fiatal Hiccup, aki nem jeleskedik a nemzeti sportnak számító sárkányölésben, hanem inkább valószerűtlen körülmények között összebarátkozik egy ilyen fenevaddal. A most felbukkant videóban egy viking instruktor ismerteti a sárkányok hatféle alfajának egyes tulajdonságait és befogásuk különféle fortélyait. Az animációs film március 25-én, világpremier keretében kerül a magyar mozikba, ahol háromdimenziós formában is megtekinthető lesz majd.



 

Így neveld a sárkányodat poszter
 

Címkék: animáció

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr511767100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.18. 17:01:13

A Dreamworks szerintem nem nyújt valami egyenletes teljesítményt, a Disneynél lehet tudni, hogy 90 %-ban biztosan jó animációs filmet tesz le az asztalra. A DreamWorksnél pedig soha nem lehetünk (vagy inkább lehetek:)) biztosak abban, hogy jó lesz. De azért meg fogom nézni:)
süti beállítások módosítása