Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A vasárnap este lezajlott Super Bowl hagyományosan az év egyik legjelentősebb nézettséggel bíró televíziós eseményének számít, így a filmstúdiók is kihasználják a lehetőséget, hogy közelgő filmjeikre hívják fel a nézők figyelmét. Néhány napja már láthattuk három sokak által várt film TV-reklámját, most pedig további négy videót tekinthetünk meg, amelyek mind az amerikai focidöntő televíziós közvetítése közben kerültek a képernyőre. Ezek között a Farkasember, az Alice Csodaországban, a Perzsa hercege: Az idő homokja és a Jennifer Lopez főszereplésével készült romantikus vígjáték, a The Back-up Plan egy-egy félperces kedvcsinálóját találhatjuk meg.

Farkasember

A Farkasember, azaz The Wolfman ezen a héten kerül az amerikai és magyar mozikba egyaránt. A viktoriánus kor Angliájában játszódó, klasszikus vérfarkas történet címszerepében Benicio Del Torót láthatjuk majd, mellete feltűnik Hugo Weaving és Emily Blunt is, és Anthony Hopkins formálja meg a tékozló fiútól elhidegült apát.

Alice Csodaországban

Tim Burton régóta várt alkotása, az Alice Csodaországban (Alice In Wonderland) szintén világpremier keretében, március 5-én debütál Magyarországon. Lewis Carroll évszádos története ezúttal három dimenzióban jeleni majd meg a vásznon, olyan színészek interpretálásban, mint Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Christopher Lee vagy Cripsin Glover.

Perzsia hercege: Az idő homokja

Hamarosan a mozikba érkezik a Prince of Persia: The Sands of Time, amely a nagysikerű és nagy múltra visszatekintő Prince of Persia videojáték-sorozat adaptációja. Dastan herceg szerepében Jake Gyllenhaalt láthatjuk majd, a szépséges Taminát Gemma Arterton formálja meg, Ben Kingsley pedig a gonosz Nizam szerepében tűnik fel. A film bemutatóját korábban csaknem egy évvel elhalasztották, de idén május 28-án végre megérkezik az amerikai mozikba, és Magyarországon sem kell rá sokat várni.

The Back-up Plan

Jennifer Lopez és Alex O'Laughlin főszereplésével készült a The Back-up Plan című vígjáték, amely egy magányos nőről szól, aki mesterséges megtermékenyítés segítségével ismeretlen apától vár ikreket, ám pont ekkor találkozik össze élete szerelmével, így egy ideig rejtegeti terhességét, majd együtt vészelik át a kettős gyermekáldással járó váratlan kalandokat. A film április 23-án debütál az amerikai mozikban.


 

Címkék: trailer prince of persia alice in wonderland wolfman

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr531740135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása