Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Patrick Lussier horrorrendező (Sikoly 2-3, A szem, Dracula 2000) ezúttal egy 1981-es film remake-jével riogat a mozikban, méghozzá három dimenzióban. A főszereplők közül igazából talán csak Jensen Ackles ismert, aki a Supernatural, egyeseknek Odaátként ismerősebb sorozatban játszik. A My Bloody Valentine, avagy Véres Valentin egy csendes kisvárosban játszódik, ami, mint tudjuk, ideális színhely egy baráti vérengzéshez. A film története eléggé kaotikus, ráadásul az összes létező klisét sikerül ellőni benne, megspékelve a 3D okozta kétségbeesett, ám de felesleges kényszerrel. Valahol azonban mégis szórakoztató a film, a horrorrajongók szeretni fogják, hiszen mégiscsak megvan benne minden aminek egy ilyen stílusú filmben lennie kell. Szóljon hát Demjén Ferenctől a Darabokra törted a szívem című klasszikus!

Címkék: kritika

Összegyűjtöttünk egy kisebb csokor frissebb fajta trailert olyan filmekből, amik iránt fokozott érdeklődés mutatkozik. Lesznek újra életre kelő múzeumi babák, nácik vs. anti-náci egység, metrós túszdráma, vidéki nyaralós thriller, és bolygótmentő animáció.

Trailerek a tovább után.

Címkék: trailer inglourious basterds

Michael Bay korábban tagadta, hogy Megatron visszatérne a Transformers második részében, a Revenge Of The Fallenben. A napokban azonban Roberto Orci forgatókönyvíró, aki az első filmnél is közreműködött, a TWF2005 on-line Transformers magazinnak megerősítette, hogy Megatron visszatér. Ha nem a Bay által megígért félrevezető kampányról van szó, akkor ez alátámasztja az eddigi feltételezéseket, amik különböző kiszivárgott képek alapján születtek. A bal oldali képen a Hasbro új filmhez készülő Megatron játékát láthatjuk, ami egy tankszerű álcát ábrázol. A tovább után egy video a filmben felbukkanó Chevrolet autókról.

Címkék: hírek transformers

Az év 8. hétvégéje érdekességeket tartogat. A bevételi lista első helyét Tyler Perry Madea Goes to Jail című vígjátéka szerezte meg, magasan a többi film előtt, 41 millió dollárral. Az Oscar-díjátadó hétvégéjén ez azért is meglepő, mivel Tyler Perry kevésbé igényes vígjátékairól ismert, még ha létezik is egy viszonylag szilárd közönségtábora. Bizonyos szempontból szégyenteljes, hogy a még mozikban lévő elismertebb alkotások helyett, tömegesen néznek meg egy olyan filmet, amit később maguk a nézők is erősen lepontoznak.

Címkék: box office

A tavalyi évben Clint Eastwood egy másik filmet is leforgatott a Changeling mellett, méghozzá a koreai veterán és új, dél-kelet-ázsiai szomszédairól szóló Gran Torino című alkotást. A történet sablonossága és képtelensége mellett is élvezhető a mozi, maga Eastwood miatt, hiszen zseniálisan alakítja a megözvegyült, konok, rasszista, háborút megjárt igazi paraszt, hazafi Mr. Kowalskit. Jutalomjáték ez Clintnek, nem vitás, és ha minden igaz, ez volt utolsó filmje színészként – legalábbis ő ezt nyilatkozta. Tovább Mr. Kowalsi gyepére -->

Címkék: kritika clint eastwood

Gus Van Sant életrajzi drámáját nyolc Oscar-díjra jelölték idén. Ebből kettőt meg is nyert a legjobb forgatókönyv és legjobb férfi főszereplő kategóriákban. Sean Penn formálja meg az Egyesült Államok első jelentős tisztségbe megválasztott, nyíltan meleg politikusát, Harvey Milket. A Milk egyértelműen egy politikai kinyilatkoztatás, ugyanakkor lényegében a történelem egy szelete elevenedik meg a néző szemei előtt. Van Sant nem akarja ráerőltetni a nézőre a véleményét, de egyértelműen áll ki a tragikus sorsú Harvey Milk törekvései mellett.

Címkék: kritika oscar 2009

OSCAR 2009

 2009.02.23. 02:11 | Turisas | 2 komment

Good evening Ladies and Gentleman, we are tonight's entertainment...

Címkék: díjátadó oscar 2009

süti beállítások módosítása