Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Toy Story 3 előzetesének kapcsán akadtam rá egy, a filmtörténelem eddigi 50 legjobb animációs filmjének listájára. A TimeOut által összeállított sorrendben olyan remekművek lelhetőek fel, mint az Animal Farm, A Gyűrűk Ura, a nemrég Extractot reklámozó Beavis és Butthead, Wall-E, vagy Aladdin. A felsorolt darabok egyike se került be a legjobb tízbe, a továbbiakban azonban megtekinthetőek az animációs filmek legjobbjai.

Címkék: összeállítás

Harmadszor is felhangozhat majd a Toy Story című kultikus animációsfilm jelmondata, hiszen a plakátáradat és temérdek hírmorzsa után végre megérkezett a harmadik rész előzetese, melyben olyan sztárok adják majd a hangjukat mint Tom Hanks, Tim Allen, vagy Joan Cusack. A Lee Unkrich által rendezett film premierje jövő júniusban lesz. Addig is ne feledjük, "No toy gets left behind".

Címkék: trailer toy story

Két hírességet is sikerült egy-egy szuperprodukcióra leszerződtetni. Egyikőjük a Hősökben, illetve a Lepattintva című filmben is feltűnő szőkeség, Kristen Bell, aki a Burlesque negatív hősnőjét alakítja majd. A történet szerint egy kisvárosi lány — Christina Aguilera — ambícióinak köszönhetően hírességgé válik, Kristen karaktere pedig ennek köszönhetően kerül ki a rivalda-fényből. A filmben olyan sztárok fognak feltűnni, mint Cher, a bemutató pedig a jövő évben lesz esedékes.

Címkék: hírek

Werner Herzog tálalásában érkezik a december 1-jén az amerikai mozik vásznaira a Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans című film, mely a kultikus remekmű, a Mocskos zsaru feldolgozása. A főszerepben Nicolas Cage-t láthatjuk majd, egy erősen drog és prostifüggő zsaru szerepében, aki előbb lő, aztán kérdez. Az a végtelenül szomorú, mégis mániákusan humoros alkotás másik főszereplője Eva Mendes lesz. Kettejük kalandjait meséli majd el a film, melynek sikere megkérdőjelezhetetlen.

Címkék: trailer

Tony négy arca

 2009.10.08. 22:30 | Tyrannum | Írj kommentet

Nemrég tekinthettük meg Terry Gilliam balsorsú filmjének a The Imaginarium of Doctor Parnassus-nak új előzetesét. Most francia karakterposzterek bukkantak fel, amik a film egyik főszereplőjének, Tony-nak négy arcát mutatják meg. Heath Ledger tavaly elhunyt mielőtt befejezhette volna filmbéli jeleneteit, így a rendezőt három neves színész segítette ki Tony különböző átváltozásainak eljátszásában. A plakátok szerint Heath Leder jeleníti meg a karakter sármőr énjét, míg Johnny Depp a bűvészt, Jude Law a mókamestert, Colin Farrel pedig az ambiciózust.

Címkék: hamarosan the imaginarium of doctor parnassus

A Forbes magazin elkészített egy egészen érdekes listát, melyen a legtöbb profitot hozó színésznők szerepelnek. Az összeállítás élén Naomi Watts áll, aki többek közt olyan filmekben szerepelt, mint a The Ring, a King Kong, vagy az Eastern Promises. A magazin többek közt arra is rávilágított, hogy az olyan jól fizetett színésznők, mint Angelina Jolie például hiányoznak a legjobbak közül. Az első helyezett minden kifizetett dollár 44-szeresét "hozza vissza" a stúdiónak. A második, Jennifer Conelly sincs sokkal lemaradva, hiszen az ő neve mellett 40 dolláros haszon díszeleg.

Címkék: hírek összeállítás

Már korábban beszámoltunk a The Imaginarium of Doctor Parnassus című, a képzelet és fantázia határán játszódó film érkeztéről, melyben a doktor az ördöggel kötött egyeszsége beteljesülését próbálja megakadályozni. A kalandos és megdöbbentő film egyik főszerepét az időközben elhunyt Heath Ledger játssza. A film december 25-én kerül majd az amerikai mozikba, az alkotás legújabb trailere pedig lentebb megtekinthető.

Címkék: trailer the imaginarium of doctor parnassus

Mint mindannyian tisztában vagyunk vele, az utolsó Harry Potter-könyv, a Halál Ereklyéi két filmre lesz bontva, és a színésznő Helen McCrory elmondása szerint nagyot fog szólni. A Rotten Tomatoesnak elmondott nyilatkozatában számos részletre tért ki, többek közt az előző rendezőkkel és az epikus befejezéssel kapcsolatban.

Címkék: hírek harry potter

Az emberek és állatok agya egyaránt egy dolog körül forog reggeltől estig. Mint nemrég kiderült a Transformersben megismert gigantikus robotok sem térnek el az átlagtól. A Joshua Winship Carpenter által dizájnolt "Lonely Robot Dirty Mind" elnevezésű póló is erről tanúskodik, mely online bárki által beszerezhető.

Címkék: humor

Ezen a  héten számolhattunk be arról, hogy a brit hölgyeményt az Esquire a világ legszebb nőjének választotta, így ildomosnak tűnik nem csak a színésznő bájait méltatni, hanem megemlékezni eddigi karrierjéről is, mely bővelkedett sikerekben és kudarcokban egyaránt. Megpróbáltatásaiból és életének történetéből azonban rá kell döbbennünk, bizony a szépség mögött ott rejtőznek a sztár rendkívüli képességei is.

Címkék: a hét arca

A minap a TotalFilmen találtunk egy humoros válogatást 11 összemosott filmes poszterről. Azaz két film témája összemosva egy poszterbe, használva az egyik eredeti sablonját. A legtöbbje jól sikerült, érdemes végigböngészni őket.

Címkék: humor összeállítás

Úgy tűnik, hogy a Twilight sztárját megdöbbentő szerepei miatt fogják emlegetni ötven év múlva is. Nem olyan régen robbant a bomba, miszerint az ifjú színésznő sztriptíztáncosnőt fog alakítani egyik legújabb filmjében, most pedig tényként kell kezelnünk, hogy a K-11 című alkotásban a Meyer vámpírsztorijának két dögös főszereplője, Kristen Stewart és Nikki Reed is furcsa alakítást fog nyújtani.

Címkék: hírek

Bruce Willist legújabb filmjének, a Surrogatesnek a promótálásakor bombázták kérdésekkel az újságírók, a színész főszereplésével készült film-sorozat, a Die Hard folytatásáról. A legenda, elmondása szerint szívesen belevágna az ötödik rész forgatásába, mivel ő sem lesz már fiatalabb.

Címkék: hírek

Splice is nice

 2009.10.06. 11:43 | Turisas | Írj kommentet

Hopp! Előkerült egy jelenet a legújabb sci-fi-horror filmből, a Splice-ból, amit Vincenzo Natali rendez és Guillermo del Toro látja el a produceri teendőket. A történet egy fiatal, merész tudós házaspárról szól, akik a tudomány, de leginkább az etikusság határát próbálgatják, mikor emberi és állati DNS-t kereszteznek. Sikerül is létrehozniuk egy kis ártalmatlannak tűnő mutánst. A Dren névre keresztelt kis nőstény hibrid azonban rohamosan növekszik, és hamarosan egy gyönyörű, ám életveszélyes szárnyas, kígyófarkú bestia válik belőle. A főszereplők: Adrien Brody és Sarah Polley. A filmet most mutatták be egy spanyol horrorfeszten, Európa egyéb területein 2010 első negyedévében kerül a vásznakra.

Címkék: horror trailer hamarosan

Alig egy hónappal ezelőtt Jason Bateman szivárogtatta ki a hírt, miszerint Mitch Hurwitz már javában dolgozik a népszerű sorozat alapján készülő Arrested Development című film forgatókönyvén. A legújabb értesülések szerint a vígjáték még mindig az írás korai szakaszában jár, azonban legkésőbb tavasszal elkezdődnek a forgatások.

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása