Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

James "Jesus Christ" Caviezel (Passió), foglalkozását tekintve starship trooper, a gonosz rómaiak helyett ezúttal  egy mélytengeri halként villogó és fluoreszkáló alien ellen harcol, méghozzá a vikingek oldalán. A monster kinézetre keveréke a Cloverfield, valamint a koreai Host lényeinek. Howard McCain rendező első igazi nagy filmjében a pogány északra utazunk, hogy megtudjuk mitől félnek Odin gyermekei. Az Outlander egy igazi vérbeli hollywoodi sci-fi-akció lett, ami nem szűkölködik a látványban és még a díszletek is jók... Heja Vikings! Részletek hajtás után.

Címkék: kritika viking

Az év második hava viszonylag csendesen zötyög el a tengerentúlon, hiszen semmilyen nagy várva várt film nem kerül bemutatásra. Lesz viszont egy Heroes-utánzat, két vígjáték, két thriller, horror, és persze az elmaradhatatlan romantika. Az erkölcsi glória, úgy tűnik e hónapban a Star Wars rajongókról szóló komédia felett fog tündökölni, (már ha a mívelt amerikaiak is úgy akarják) hiszen a bemutató alapján lesz néhány atomcsapás humorból, igaz, az erőt a Tim Kring által jegyzett sikersorozatra, a Hősökre hajazó filmben is használni fogják. Részletek lapozás után...

Címkék: premier hamarosan

A Låt den rätte komma in (angolul: Let the Right One In, magyarul az Engedj be! címet kapta)) a skandináv Stephen King, a svéd John Ajvide Lindqvist tollából származó igazi sötét hangulatú horrorremeke. A történet a stockholmi agglomerációban játszódik Blackebergben,a korai nyolcvanas évek egyik fagyos telén, lakótelepi környezetében, mely homlokegyenest más, mint amit az ember egy jóléti államról elképzel. A film középpontjában Oskar áll, a 12 éves magányos fiú, akit édesanyja egyedül nevel. A fiúnak nincsenek barátai, a többi gyerek az iskolában megveti, gúnyolja. Belép az életébe Eli, akiről a történet folyamán kiderül, hogy vámpír, és szoros barátság szövődik közöttük.

Címkék: kritika horror skandináv vámpír

Az Amerikában második hetében járó Paul Blart: Mall Cop című vígjáték megtartotta első helyezését a listán. Mindössze 32 százalékos esés után 21,6 milliós bevételt könyvelhetett el. Csak a második helyig jutott az Underworld franchise harmadik fejezete, az Underworld - A vérfarkasok lázadása. A film valójában a korábbi részekben megismert történet előzménye. A 3500 vásznon vetített film, az Underworld filmek közül a maga 20,8 millió dollárjával az eddigi legrosszabb nyitást produkálta (korábban 21,8 majd 26,9 millió).

Címkék: box office

Bemutatkozás

 2009.01.28. 00:17 | Turisas | 2 komment

Üdvözlünk minden idetévedt kósza lelket, akik érdeklődnek a filmek iránt. Nem nehéz kitalálni, filmek kritikáit, leírásait olvashatjátok majd itt. Természetesen a legfrissebb híreket is igyekszünk megosztani, mint például készülő filmek, gálák, és heti bevételek, top-listák.

Welcome to Hell!

süti beállítások módosítása