Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Míg sokan nem voltak megelégedve Michael Bay remekművének folytatásával, a Bukottak Bosszújával, annak ellenére lenyűgözve tekinthetünk végig a robotokról készült úgy nevezett Concept Artokon, melyek rendkívüli dizájnról tanúskodnak. Az igazat megvallva a dicsőség tulajdonképpen Ben Proctert illeti meg, aki remek munkát végzett. Így joggal reménykedhetünk, hogy Bay megbeszélése Steven Spielberggel jól ment, a T3 pedig visszatér az első rész által mutatott ösvényre. A film várható premierje 2011, vagy 2012 nyara.

Címkék: hírek

Egy magyar rádióadásban feltették anno a kérdést, mit tennél, ha tudnád, csak egy napod van hátra. Különböző nációjú, életkorú lakosok annyi választ adtak, amennyit az ember csak elképzelhet. Egyesek féktelen bulikat, mások addig nem látott és tapasztalt dolgokat helyeztek kilátásba. Mindössze egyetlen értelmiségi adta azt a választ, hogy mindent csinálna tovább, úgy ahogy eddig, mivel semmiben sem szenvedett hiányt. Nos, valószínűleg ez nem vigasztalja a The Final Destination 3D főhőseit, akik egy Nascar-versenyen kerülnek közelebbi ismerettségbe a Kaszással.

Címkék: kritika horror

A halál, az élet elmúlása és annak módjai örök témája a képzőművészeteknek. Vannak akik megbékélnek vele, mások pedig mindenáron szeretnék elkerülni. A 2000-ben bemutatkozó Végső állomás az utóbbiak közé tartozott, persze egy a fiataloknak szóló, nem kifejezetten filozofálgató, és abszolút nem művészi formában. A Végső állomás széria negyedik darabja, a The Final Destination ugyanakkor már a végletekig leegyszerűsíti az első alkalommal még érdekes koncepciót, és nem marad más, mint a valószerűtlenebbnél valószerűtlenebb halálnemek sorozata, viszont azokat ezúttal legalább már három dimenzióban csodálhatjuk meg.

Címkék: kritika horror

Valentin nap

 2009.09.20. 10:58 | RaulReal | 1 komment

Számos ünnepünk származik Amerikából, többek közt a Halloween és a Valentin nap is. Sokan ellenzik, mások évről-évre betartják és repesve várják ezeket. Eljött az ideje, hogy számos probléma után a filmkészítők is ehhez a témakörhöz nyúljanak, ugyanis a Valentine's Day című sztárprodukció február 14-én játszódik majd és 10 ember napját mutatja be.

Címkék: trailer

A SplashNews jóvoltából láthatunk néhány képet a Szupercsapat új verdájáról, amely az igazat megvallva nem sokban különbözik a sorozatban látott kocsitól. A '80-as évekbeli széria adaptációja a Szupercsapat kalandjait követi, mely egy változatos, az iraki háborút megjárt veteránok egy különleges csapata, akik próbálják tisztára mosni a nevüket. Egy általuk el nem követett bűnért tartozattták le őket, azonban kitörtek a jól örzött börtönből, hogy helyre tegyék életüket. A filmet Joe Carnahan rendezi.

Címkék: hírek szupercsapat

A 23 éves Daniel Jones, a Nemzetközi Jedista Vallás vezetője elmondása szerint hátrányos megkülönböztetésben részesült vallása miatt egy Észak-Walesi Tescoban. A bevásárlóközpont dolgozói nyilvánosan inzultálták az Erő egyik nagymesterét. A vallást több mint 500 000-en gyakorolják szerte a világban és a világszerte ismert, George Lucas vízió, a Star Wars adta az ötletet az alapítóknak.

Címkék: hírek

Így hát Han sétálni kezd lefelé, a Bespin lépcsőin, mellette öreg barátja, Lando. Leia is ott van, és igazán jól néz ki. Han úgy gondolja, egy laza vacsora után visszavonulhat Őfelségével egy kis kikapcsolódásra. De az ajtó kinyílik és Darth Vader áll ott. Han nem néz kérdően barátjára, nem is fut el. Mit tesz ehelyett? Lőni kezd az anyaszomorítóra.

Címkék: humor

Hírek a jövőből

 2009.09.19. 14:00 | RaulReal | 4 komment

Mindenki számára ismert a Terminátor filmek által felvázolt jövő, mely szerint a Skynet öntudatra ébred és kitör a háború emberek és gépek közt. Az Ítélet Napját követően a lázadók számára az utolsó reménysugarat jelentheti John Connor. Számos alkalommal, eltérő idősíkokba térnek vissza gépek, hogy öljenek, vagy védelmezzenek. Néha azonban fontos hírekkel szolgálhatnak számunkra.

Címkék: humor

Mindenki számára ismertek a görög hitvilág legnagyobb alakjai, Zeusz, Héra, Heraklész és a többiek. Az ókori ember szerint istenek és félistenek határozták meg a mindennapokat, szeszélyeik, veszekedéseik okozták a földi katasztrófákat, illetve a szép dolgokat is. A Percy Jackson and The Olympians című fantasy története szerint Poseidon fia napjaink Amerikájába látogat, hogy megmentse anyját, visszavigye Zeusz villámát, illetve megakadályozzon egy háborút. Az ígéretesnek látszó film bemutatója 2010 februárjában várható.

Címkék: trailer percy jackson

A Twilight sztárja, mindenki Bellája interjút adott a WENN-nek, melyben kiderült, az ifjú tehetség legújabb filmjében, a Welcome to the Rileys című indie alkotásban meztelenül fog a kamerák kereszttüzében forgatni. A filmről nyilatkozva elárulta az újságíróknak, hogy egy független műről van szó.

Címkék: hírek

Nem olyan régen érkezett a hír, miszerint Michael Cera, a Superbad sztárja ismét egy nagyszerű vígjátékkal örvendezteti meg a nagyérdeműt. A Youth in Revolt egy kétségbeesett kamasz próbálkozásait mutatja be, aki "szerelemben és háborúban minden szabad" alapon jócskán átlépi a józan ész határait. A film a Torontoi Nemzetközi Filmfesztiválon debütált és igen nagy sikert aratott a közönség  és a kritikusok megítélését is figyelembe véve.

Címkék: hírek

Obama titka

 2009.09.17. 18:12 | RaulReal | 1 komment

Óriási megdöbbentést keltett anno, hogy afroamerikai elnököt választott az USA. A reakció a történelmi előzmények ismeretében nem annyira meglepő, ám sokan, sokfelé találgatják a mai napig, vajon hogyan volt képes Obama véghezvinni a lehetetlent. A 2016-os Olimpiai Játékok egyik előrendezvényén, Chicagoban sikerült lencsevégre kapni az elnököt és kis titkát.

Címkék: humor

Moziünnep '09

 2009.09.17. 17:51 | RaulReal | Írj kommentet

Megkezdődött a Moziünnep, a moziunnep.hu pedig egy nagyszerű cikkel örvendeztette meg az érdeklődőket, amely a-tól z-ig tökéletesen bemutatja, mit, hol és mikor érdemes megnézni ebben a négy napban. Idén szeptember 17-20. között 41 város 98 mozija várja tárt kapukkal mindazokat, akik úgy gondolják, a mozi a nehéz időket is megédesíti. A Moziünnep négy napja alatt több mint 200 filmet nézhetsz meg, és idén is számos premier előtti alkotás és magyar film pereg majd, az ünnepi jegyár pedig most is rendkívül kedvező lesz, azaz maximum 550 forint.

Címkék: hírek

Előzetes dömping

 2009.09.17. 17:46 | RaulReal | 3 komment

Szinte ugyanabban az időben debültált három, a nagyközönség által igen csak várt szuperprodukció trailere is. Az első áldozat a nem olyan régen emlegetett, friss poszterrel rendelkező Paranormal Activity, melynek története szerint Katie és Micah gondtalanul élvezik életük minden egyes napját, az ígéretes jövő azonban egy csapásra szétfoszlik, ugyanis bizarr dolgok kezdenek velük történni, kalandjaikat pedig egy kamera segítségével rögzítik. A Cloverfield-hatás újabb képviselőjének tűnik a film, mely szeptember 25-én kerül először a közönség elé.

Címkék: trailer

Szerte a világban óriási tetszést váltott ki a George Clooney és Ewan McGregor főszereplésével készülő The Men Who Stare at Goats című pszicho-jedi film előzetese. A történet szerint a riporter Bob Wilton élete nagy sztoriját keresve talál rá Lyn Cassady-re, egy titkos amerikai csoport tagjára. Afféle Jedi-rendről beszélünk, akik falakon mennek át, kecskéket ölnek a tekintetükkel, felhőket tüntetnek el a puszta akaratukkal. A napokban egy új poszter látott napvilágot, amely annak ellenére, hogy nem flashkép, mégis tartogat egy újdonságot.

Címkék: humor

süti beállítások módosítása