Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Kevesebb, mint egy hét múlva debütál a mozikban James Cameron Avatarja, így a reklámkampány részeként most jelennek meg utoljára nagyobb számban részletek a filmből, a kulisszák mögötti videók, illetve interjúk a szereplőkkel. A legújabb, egy-egy perces jelenetekben megtekinthetjük Quaritch ezredes eligazító beszédét, Jake Sully első találkozását az amino tankban szunnyadó avatarjával, valamint miközben Jake a Pandorán, a na'vik között szerzett élményeit naplózza. Neytiri pedig a bennszülöttek nyelvén és az íjászmesterségükön túl, saját repülő ikranjával is megismerteti őt. Ezeken felül betekintést nyerhetünk a film forgatási munkálataiba, egy összesen több mint 22 percnyi összeállítás keretében, amelyben láthatjuk Cameront rendezés közben, a kamera mögött, vagy éppen a Weta műhelyében, amint éppen a kellékeket veszi szemügyre. Részletesebb képet kapunk a film zenéjének rögzítési munkálatairól is, ahol James Horner dirigálta a zenekart. A video halmaz a továbbiakban megtekinthető, de természetesen megannyi részlet derül ki a film cselekményéről és szereplőiről, amik spoilereknek is tekinthetők.











 

A díszletek mögött








 

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr101588827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hegyi 2009.12.12. 09:40:23

Az elejéről levágott szárnyas fejvadász szerű zsúfol-zajos-koszos földről nincs valami anyag?

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.12.12. 13:24:58

@Hegyi: Az első video elején Jake már a Pandorán van, légzőmaszkban. A Földről csak néhány koncepció kép volt látható eddig. Igaz ezek szerint ott is maszkban járnak sokan, de a szmog miatt. Itt található egy kép: browseinside.harpercollins.com/index.aspx?isbn13=9780061896750
süti beállítások módosítása